tirsdag 12. mai 2009

HverdagsluksusEtter å ha sett så mye fint mange av dere bloggere har funnet på Kid, måtte jeg ta turen i dag! (Hadde ikke noe problem med å svi av litt i overkant på dill og dall før heller jeg, men etter jeg begynte med denne bloggingen....ja....det er jo fristelser på alle bauger og kanter...)

Men da jeg ankom Kid......ja det var like før lommeboka ropte HURRA...det var jo nesten gratis...vel, NESTEN sa jeg! Alt det lekre i kurvmaterialer...Halleluja...(de får inn mer på torsdag..)

Det var også salg på sengtøy! I utgangspunket er jeg skikkelig kresen på sengtøy, og velger helst noe med god kvalitet, men falt for dette i blått og hvitt. Så sommerlig og fint...supert på hytta!!

Og når man vasker sengetøyet i vaskemiddel med lavendelduft fra Durance...... da blir det sommer og glede både natt og dag!! Om du ikke har forsøkt dette vaskemiddelet før....løp og kjøp!!! Skikkelig luksus feeling..... og bruker det bare til sengtøy!!

Her er kurv-fangsten...har ikke funnet ut om de skal få sitt hjem på hytta eller om de skal få værende..

Siden jeg hadde "spart" så mye på Kid, kunne jeg unne meg noe ekstra på Cornelias hus...grei logikk det jenter! Dette skal få plass på det nye toalettet som er under construction.......
Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen...
jeg blir oppriktig rørt og rett og slett kjempeglad!!
Titter innom dere alle!!
Klemmer i fleng!
Gunn-Cathrine

20 kommentarer:

Herskapelig shabby sa...

Ja jeg vet, sååå mye fint der nå! Jeg har kjøpestopp til vi har leid ut hyblene, så kan ikke annet enn å kose meg med å se enda. Har laget meg ei lang liste i hodet over ting jeg skal kjøpe når vi har leid ut, hehe. Kjempe fine ting du har kjøpt, elsker kurv jeg! Og blått, det er så fint på denne tiden av året. Hvor får de inn mer på torsdag da, Byhaven? ;) Klemmer i fleng tilbake :)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

godt det er fleire enn meg som har vore på KID idag :) vert nok fleire turar :)

og det resonnementet ditt om at kjøper ein billeg sparer ein pengar er eg heilt med på :) hehe!!

Klem M :)

Crinoline sa...

Enig,masse fint på Kid om dagen.Har også kjøpt en del kurv og de skal få bli med på hytta.Ønsker deg en fortsatt fin uke.

Jannickes Hjemmekos sa...

Oj, så mye fint du har kjøpt. Sengesettet var nydelig, skikkelig sommerlig som du selv skriver. Har lenge tenkt å kjøpe Durance vaskemiddel, må vel følge anbefalingen din.

Du skriver også at du er så glad for kommentarer som leserne dine skriver - vel; det er klart vi må gi deg tilbakemeldinger, du som er så flink til det hos oss; Tusen takk til deg, Gunn-Cathrine.

Nå har jeg endret navn på bloggen min, du finner den på http://lykkehjem.blogspot.com - håper du fortsatt vil følge meg. Klem fra Jannicke

Englefryd sa...

Ja jeg har også fått svidd av litt på Kid, emn fikk MYE for pengene da. Kjempe søte de sengetøyene , men jeg er også i overkant kresen på sengetøy, så jeg var litt i tvil om kvaliteten.
Durance vaskemiddel må jeg ut å kjøpe ser jeg:-)

Klem

Monica sa...

nå fikk jeg skikklig lyst på durance vaskemiddel altså... vet ha du mener om at en kanskje likte godt å shoppe før, men etter bloggingen ja da tar det jo helt av mesten hihi;) sengetøyet var helskjønt;) morsomt å lese det du skrev om din kjære og høytaler e og slikt for vi har noen monsterhøytalere nede i baren, jeg bruker å kalle dem garderopeskap. Før vi flyttet i hus hadde vi dem i stua (skrekk og gru) men endelig nå har han sitt eget som han kan ha alt dette her greiene. Men jeg har faktisk klart å overtale ham til å legge de ut på finn, han ser selv at han aldri bruker dem lengre... godt de ser det selv:) men så lenge de er på hans rom så gjør det meg faktisk ingenting:) Nå sitter jeg her å kikker påå melody gram prix:) Ingen er like gode som selveste rybakk!! hihi lite patriotisk:) Ønsker deg en nydelig tirsdagskveld:)

Havfruen sa...

Kid har masse flott sengetøy! Og det du viser, har vi også på hytta. Vaskemiddelet har jeg aldri hørt om men bør kanskje prøves?
Bra du sparte så mye at fikk en tur til Cornelias hus. Det er herlig når vi sparer på et innkjøp og kan bruke mere på et annet!! Dette er noe Gubben ikke forstår..men det trenger han ikke heller...bare godta at SLIK ER DET BARE! hehe..
Ha en flott tirsdagskveld:)
Klem fra hu foran peisen:)

Linda sa...

Hei Gunnemor.
Så mye fint du har kjøpt!
Jeg har også en slik brødkorg og en det står toast på+ oljelampen.
Var du på KID på Tillertorget?
Da jeg var der var de utsolgt for blomsterpottene og disse kronene.
Det blir vel fint på do`n din tenker jeg ;O)

Klem Linda

Forførende Farger sa...

Jeg blir vist nødt til å revurdere min oppfatning av kjedebutikker, og da i særdeleshet KID.
Så mye flott! Var innom nettsiden deres og ble positivt overrasket både over prisnivå og utvalget.
Det vaskemiddelet du nevner har jeg aldri hørt om. Er det lov å spørre om hvor du kjøper det?

Ha en fortsatt fin kveld.
Klem fra meg

irina sa...

Enig med deg angående KiD ..kjempebillig !!
og masse fint !!
men nesten skremmende billig !!
takk for at du er med !!

Klem

Anonym sa...

Hi, hi velkommen i "Kid-klubben"!
Fikk lyst å kjøpe Durance jeg nå-veldig fint sengetøy, liker smaken din:-)
Blir like rørt som deg over tilbakemeldingene-blogging er sunt for selvtilliten min!
Ha en god natt,klem Hege.

Janne sa...

Så mye fint du fant! Må kanskje ta en tur dit jeg og..

frk.B sa...

Så mye fint du fant i går da!
Jeg har ikke vært i en butikk(med unntak av matbutikken og jobben på Noa) på aldri så lenge! Skjønner jeg må titte på Kid, selv om det sikkert er ganske plukka der:)

Fikk skikkelig sommerfølelse nå, hytte,ferie og sol - JA TAKK!!

Ha en strålende dag.

Hilsen Frk.B

Synnøve sa...

Hei!
Durance er virkelig luksus i hverdagen. Bruker det hver gang når jeg vasker sengetøy.

Nå må jeg en tur på KID ser jeg. Så mye fint du har fått i. Skjønner godt at du kunne koste på deg noe på CH når du sparte på KId:))

Ha en superfin dag.

Bamsejenta sa...

Var å skulle shoppe litt æ og der... Men de hadde ikke fått noe av verken korg eller potteskjulerne som jeg skulle ha inn....

*sutre, sutre*

I dag skal æ ut å handle planter og pynte litt ute.. Skulle ha deg og kreativiteten din her til hjelp!!!

Kos dæ masse, min skjønne!!
Klæm

Villa Kos og Kaos sa...

Jeg hører mange som kimmer til tomme hyller...
så du er ikke alene kjære Linn!!
Men de får nok inn mer snart..
og kreativitet har du nok av selv!!
Skulle laget deg en blogg du også, med scrappingen din...
Ha det flott på det blide sørland..
Klæm fra mæ!!

Guttemamma sa...

Elsker durance vaskeflaskene jeg og!!! Har du prøvd strykevann...? Så fine saker du kjøpte da, gleder meg til å se hva du gjør med alle kurvene!!klem

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei G-C
Har vært mye frem og tilbake. Nå håper jeg at jeg har skiftet navn for siste gang. Fint at du vil følge meg. Du må huske å endre linken til bloggen min i blogglisten din.

Ønsker deg en strålende dag. Klem fra Jannicke

Nova sa...

Så koselig blogg du har. Veldig fine bilder:) Jeg er relativt ny i bloggverden, men får lyst til å lære mer når jeg ser sånne fine blogger. Ha en fin 17.mai!:)

Anonym sa...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.