lørdag 25. april 2009

Tenk å ha sånn flaks!!!

En av mine favoritter i Trondheim

I dag måtte jeg en tur til byen, på tross av strålende sol og meget påtengende behov for våronn i hagen...men vi skal i barnedåp i morgen, og siden jeg har det med å gjøre ting i siste liten, måtte gave handles inn!
Når jeg først var i byen, måtte jeg selvfølgelig titte innom en av mine favoritt butikker Giving & Living....å kan dere tro hvilken lykke det ble når jeg oppdaget at de hadde bestemt seg for å kjøre 50% avslag på hele butikken fram til kl 1400.......
her var gode råd dyre...
bilen stod parkert langt unna...
og jeg blir skikkelig vingle-petter når det er så mye lekkert å velge mellom, og strengt tatt var ikke behovet for nyannskaffelser spesielt påtrengende!
Og de jeg eventuelt måtte skaffe burde være av en slik størrelse at far i huset ikke reagerte umiddelbart......
Så bord, hyller og slike lekkerheter utgikk,- med høye kneløft!! (sukk..)

Men her er noe av det som ble meg hjem, alt fra Riviera Maison:
Stettefat med firkantet glassklokke


Denne lekre kurven som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til enda.....


Talglys forrådet kanskje....

Eller til blomster.......


Hva med oljer og dressinger?


Eller rett og slett som lyslykt?


Andre gode forslag mottas med takk!!
Denne vet jeg hva skal romme...
lekker ja!Tenk å være å så heldig på en helt vanlig lørdag.......
Nyt helgen folkens....
jeg skal stryke bunadskjorter!
Klem!


14 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Vræææææl !!! Hadde favorittbutikken min halv pris på sine varer fram til kl. 14 ??!?!? Faderullan som jeg gremmes - det fikk jeg ikke med meg. Jeg som har sett så mye fint jeg har ønsket meg kunne altså i dag fått innfridd noen av mine ønsker. Snøft ... sånn går det når man ligger og slenger seg ute på terrassen i godværet istedet. Jaja - neste gang kanskje.

Du har iallefall gjort en real fangst ser jeg. Riviera Maison har jo så mye lekkert å by på. Kurvene du kjøpte var hel-max. Du finner sikker flere bruksområder til kurven med hank. Den gjorde seg godt som lyslykt ;-)

Ellers må jeg sent men godt få takke for awarden du ga meg. Takknemlig for slike utmerkelser, og du fortjener den sannelig du også.

Lykke til med barnedåp i morgen.

Klem fra Marit

Unknown sa...

Hei! For noen fine ting du hadde funnet! Syns du har en veldig koselig og inspirerende blogg. Er helt ny i bloggeverden selv, så vi får se hvordan dette går. ;) Ha en herlig helg!

Crinoline sa...

Hei.Så heldig du var.Likte veldig godt kurvene.Ha en fortsatt fin kveld.

Hjerterom sa...

Heldig du var da!!!
Elsker den butikken:)

Klems Siw

Monicas sa...

fin fint.....du ha virkelig vært flink å handla....go barnedåp da...og go helg

Ida sa...

Åh.. du din heldiggris :) SÅÅÅÅÅÅ lykke å tilfeldigvis komme over noe sånt ! Det er da man sparer på å bruke penger, ikke sant ???

Den nederste kurven din hadde vært en genial ammekurv - jeg har det med å glemme ALT før jeg sette meg ned å slenger ut puppen! Fjernkontroll, telefon, vann, smokker, gulpekluter, ammeinnlegg.. ja, u name it! Hadde vært smart å plassere litt ekstra i denne.. så slipper mannen å løpe konstant.. hihi :)

GOD HELG! Klemmer fra Ida

Guttemamma sa...

SÅ mye fint,og synes du var utrolig sterk (hi hi) som kom unna med såpass få ting...:-). de kurvene er bare så superfine og den firkantede glassklokken likte jeg godt,ikke sett sånn før. Ha en ffin helg vider,klem fra Anette

Sommerlyst sa...

Heldiggris! KJempe fine ting du har fått tak i..også til halv pris!

Lykke til i barnedåpen i morgen!!

Klem M

Monica sa...

oj så heldig du er som har funnet så mye flott på halv pris, det er jo så kejkt når det er slik:) Lykke til med dåp imorgen:) ønsker deg en videre fin helg:)

LIVS LYST sa...

Fine ting altså. Liker så godt kurv!!
Gøy med dine forslag til bruk.

Ha en fin søndag.
Hilsen Ljo :O)

Marias skriblerier sa...

Så mye fint du hadde fått deg!! Takk for hyggelig melding på bloggen min :) Fiiin søndag til deg !

Havfruen sa...

Ah...så flotte ting. Kurva var stilig som lyslykt:) Stettfatet var nydelig. Dette er en butikk jeg har hørt så mye fint om men som jeg aldri har besøkt. Må huske det neste gang jeg er i midtbyen:)

Mitt tips vedr. stryking av bunadskjorter: spray de med vann så d blir litt fuktig. Rull de sammen og legg de i en pose og la de får 20 min i fryseren. Da er det enkelt å stryke. Men du visste det kanskje?
God søndagskveld til deg:)
Klem

Englefryd sa...

Åååååå dette er helt klart min favoritt butikk også. Også 50 % da!!!! Heldiggrisen du som fikk det med deg. Skikkelig lekre ting da.

klem

yanmaneee sa...

golden goose sneakers
kyrie 4
longchamp
jordan shoes
cheap jordans
hermes
jordan retro
adidas nmd r1
supreme clothing
fila